Contact ons via 0318-754856

ASB

Asbestsanering


Specialist zijn, betekent doen waar je goed in bent. Voor ons is dat: asbest verwijderen op plekken waar mensen wonen of werken.

Waar mensen wonen of werken

In woningen en gebouwen van vóór 1994 is een grote kans op asbest. ASB is gespecialiseerd in het zorgvuldig verwijderen van asbest op plekken mensen wonen of werken. Wij saneren efficiënt, veilig en volledig volgens uw persoonlijke verwachtingen. Transparante communicatie over onze werkzaamheden is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Zorgvuldig en veilig saneren zonder overlast, dat is onze specialiteit. Daarom werken we voor kleinschalig asbest graag met de nieuwste innovatie: MiniContainment.

Meer weten? Mail of bel met onze specialisten via (0318) 754856.

Benadering op doelgroepen

Onze mensen zijn zelf afkomstig uit de doelgroepen waar we voor werken: de bouw, woningcorporaties, zorginstellingen, enzovoorts. Daardoor begrijpen zij uw situatie en spreken ze dezelfde taal. U profiteert van een aanspreekpunt dat precies weet waar u wel en juist niet op zit te wachten.

Verwachtingen zijn ook kostbaar, dat realiseren wij ons dagelijks. Een aannemer zit in een andere situatie en heeft dus een andere verwachting dan iemand van een woningcorporatie. Vanuit onze ervaring kennen we die verschillende omstandigheden. En daarom durven we ook te differentiëren. Dat betekent voor u dat u deskundigheid krijgt die is toegesneden op uw verhaal.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar onze uitgevoerde zwamsaneringen? Bekijk ze hier!

Bekijk de video

Meer weten?

Contact